Kallelse till årsmöte i Kågeröds Ryttarförening måndagen den 22 mars  kl18.00

11 FEB 2021 22:02
Den 22 mars hoppas vi att vintern släppt taget om oss så att vi kan ha ett smittsäkert årsmöte i ridhuset. Det blir troligtvis i manegen, så ta gärna med egen stol om ni vill vara säker på att sitta smittsäkert.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2021 22:02

I år blir årsmötet för Kågeröds Ryttarförening lite senare än vanligt. Detta beror som så mycket annat på coronaläget.

Förutom sedvanliga förhandlingar, val och beslut hoppas vi på en trevlig och öppen diskussion om klubbens verksamhet.

Vi hoppas även få inspel till hur vi skall använda träningsbidraget till barn och ungdom som vi fått av Resurs bank.

En annan angelägen punkt är att vi behöver stärka upp vår bemanning när det gäller vår tävlingsverksamhet. Vi hoppas verkligen kunna hålla minst en dressyr och en ponnyhopptävling i år. Förutom risken för att coronan forstätter att sätta käppar i hjulet för tävlingar så behöver vi även en tävlingsledare som tillsammans med styrelse och övriga medlemmar vill hålla i och ansvara för främst hopptävlingsverksamheten. Är någon det minsta lilla sugen på att göra en insats här, så tveka inte. Din klubb behöver dig!

Välkomna önskar styrelsen

Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2