Medlemsinfo 2020-12-30

31 DEC 2020 00:20
  • Skapad: 31 DEC 2020 00:20

Hej alla medlemmar.

Här kommer en liten jul och nyårshälsning från styrelsen i Kågeröds Ryttarförening. Snart är det underliga och lite skrämmande 2020 slut. Tur att vi har våra hästar och ponnyer som ger både normalitet och glädje. Till häst är det ju dessutom ganska lätt att hålla ”hästlängds avstånd”.

Vi är glada att vi lyckas hålla igång träningarna. Det är även väldigt roligt och inspirerande att vi ser att fler och fler vill vara med på klubbens aktiviteter. För Kågeröds RF har därför 2020 faktiskt fungerat ganska bra. Det blev såklart inga tävlingar förutom vårt trevliga KM. Vi ansökte och fick ta del av statens coronapeng för de inställda tävlingarna, så vi tappade inte hela den intäkten. Belysningen på hoppbanan är också ett härligt tillskott som ger ännu bättre förutsättningar för ridning i Kågeröd.

Nästa glada överraskning är att vi ansökt och fått ett stipendium från Resurs Bank på 10 000 kr. Dessa pengar är öronmärkta till en gratis träningshelg för våra barn och ungdomar. Vi är väldigt glada och tacksamma för denna möjlighet. Gå gärna in på Resurs Banks Facebooksida https://www.facebook.com/resursbank och ”gilla” eller tacka från Kågeröds RF.

När det gäller planeringen för denna träningshelg vill vi ha hjälp med tips och förslag på aktiviteter och tränare som kan locka alla våra unga ryttare. Kommer ni på något så skriv ner era tankar i ett mejl och skicka till klubbens mejadress This is a mailto link . Tveka inte och ju förr desto bättre.

Träningarna drar igång v 2 igen. Mounted Gamesgruppen börjar den 13/1 kl 18. Hoppgruppen för Cissi inleder med en helgkurs 9-10 januari kl 13-14. Anmälan och frågor till Annika Arkell via PM  i Facebook. Har man inte Facebook så skicka ett mejl till This is a mailto link. Söndagsträningarna fortsätter enligt samma koncept som hösten 2020 fr o m 16/1.

Förboka för säkerhetsskull måndagen den 15 februari. Då skall vi försöka hålla årsmöte på något sätt. Hur det blir exakt får coronaläget avgöra.

Avslutningsvis önskar vi alla medlemmar i Kågeröds Ryttarförening ett Gott Nytt år!

Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2