Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte i Kågeröds Ridhusförening 20 mars 2022

16 JAN 2022 21:15
  • Skapad: 16 JAN 2022 21:15

Alla andelsägare och innehavare av ridhuskort hälsad hjärtligt välkomna till årsmöte för Kågeröds Ridhusförening söndagen den 20 mars kl 18.00 i ridhusets kafeteria. Det är extraviktigt att alla som är intresserade av att ridhuset i Kågeröd skall finnas kvar visar det t ex genom att komma på årsmötet.

Orsaken till denna tydliga uppmaning är att Svalövs kommun beslutat upphöra med det riktade bidraget på 26 000kr som ridhuset fått i decennier. Istället skall de kommunala bidragen enbart gå till föreningar som har ledarledda ungdomsaktiviteter och till den kategorin platsar inte ridhuset och ridhusföreningen. Det betyder att ca 1/3 av våra intäkter försvinner 2022 och framåt. Med stigande elpriser mm är det troligt att vi går den tuff tid till mötes. Då är det extra viktigt att vi har engagerade "medlemmar" (=andelsägare eller ridhuskortsinnehavare).

Dagordning den 20 mars kl 18.00

  • Årsmötesförhandlingar 
  • Styrelsen redogör för det gångna året och för planerna för 2022
  • Möjlighet att ge styrelsen feedback och förbättringsförslag

Det är lätt att glömma bort att ridhuset drivs av och som en förening. Vi har ingen personal som tar hand om hästskit i manege och på parkering mm. Ridhusets fortlevnad är helt beroende av ideellt arbete och engagemang. Tveka därför inte att höra av er om ni är intresserade av hjälpa till att hålla igång ridhuset.

Bra att veta:

Alla som har ridhuskort eller som har A, B eller C andelar är välkomna på mötet. Förslag som man önskar få behandlade på stämman skall vara styresen tillhanda senast en vecka innan årsmötet. Skickas till This is a mailto link. Vid ev omröstning räknas röster från andelsägare skarpt och röster från ridhuskortinnehavare som rådgivande. 

Man kan inte rösta genom ombud. 

Välkomna önskar 

Kågeröds Ridhusförening

Skribent: Kerstin Sigfridson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info