Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Kallelse till årsmöte i Kågeröds Ridhusförening söndagen den 20 mars 2022 kl 18.00

Alla andelsägare och ridhuskortsinnehavare hälsas välkomna till årsmöte för Kågeröds Ridhusförening i Kågeröds Ridhus den 20 mars kl 18.00. Det är väldigt viktigt att alla som är intresserade av att Kågeröds ridhus skall finnas kvar visar det t ex genom att komma på årsmötet.

 

Orsaken till denna tydliga uppmaning är att Svalövs kommun beslutat upphöra med det riktade bidraget på 26 000kr som ridhuset fått i decennier. Istället skall de kommunala bidragen enbart gå till föreningar som har ledarledda ungdomsaktiviteter och till den kategorin platsar inte ridhuset och ridhusföreningen. Att vi under många år haft ungefär 20 juniorer som kontinuerligt utnyttjat ridhuset för att utöva sin sport har tyvärr ingen betydelse längre. Det betyder att ca 1/3 av våra intäkter försvinner 2022 och framåt. Med stigande elpriser mm är det troligt att vi går den tuff tid till mötes. Då är det extra viktigt att vi har engagerade "medlemmar" (=andelsägare eller ridhuskortsinnehavare).  

Dagordning

  • Årsmötesförhandlingar 
  • Styrelsen redogör för det gångna året och för planerna för 2022
  • Möjlighet att ge styrelsen feedback och förbättringsförslag

Det är lätt att glömma bort att ridhuset drivs av och som en förening. Vi har ingen personal som tar hand om hästskit i manege och på parkering mm. Ridhusets fortlevnad är helt beroende av ideellt arbete och engagemang. Tveka därför inte att höra av er om ni är intresserade av hjälpa till för att hålla igång ridhuset.

Bra att veta:

Alla som har ridhuskort eller som har A, B eller C andelar är välkomna på mötet. Förslag som man önskar få behandlade på stämman skall vara styresen tillhanda senast en vecka innan årsmötet. Skickas till kerstinsigfridson@gmail.com. Vid ev omröstning räknas röster från andelsägare skarpt och röster från ridhuskortinnehavare som rådgivande. 

Man kan inte rösta genom ombud. 

VÄLDIGT VIKTIGT ATT ALLA SOM ÄR INTRESSERADE AV RIDHUSETS FORTLEVNAD KOMMER.

Välkomna önskar 

Kågeröds Ridhusförening

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: info@kagerodsrf.se

Se all info