Välkomna till vårt miniridläger 9-10/8

31 JUL 2020 00:28
Vi testar Mounted Games (gymkhana) med Isabell Knutsson och rider på långtur med fika. Vill ni veta mer om Mounted Games finns det en härlig film på klubbens Facebooksida med landslaget i Mounted Games.
  • Skapad: 31 JUL 2020 00:28

Ta chansen och prova på denna sport. Kul för både ponny och ryttare. Allt du behöver kunna är att rida din ponny själv i alla gångarter och vara sugen på att prova något nytt.

Instruktör är ingen mindre än Isabelle Knutsson som tävlat i landslaget.

Om man vill övernatta så gör vi det i kafeterian i Kågeröds ridhus, men det går också väldigt bra att vara med utan övernattning. Vi ser helst att din ponny "sover hemma" men nattbox i närheten kan ordnas vid behov. Det går också bra att bara vara med på Mounted Games träningarna.

Priset är 650 kr för medlemmar i Kågeröds RF och 750kr om man inte är medlem. Då ingår mat, fika, 2 pass "MG-träning" och långtur på åsen.

Vill man bara vara med på MG-träningen kostar det 500/550 inkl fika.

Anmälan och frågor till This is a mailto link. Frågor kan även ställas via FB och PM till Linda Rosenlund.

Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2