Hoppa till sidans innehåll

Snabbinkallat medlemsmöte tsi 14/11 kl 19

13 NOV 2017 22:55
  • Skapad: 13 NOV 2017 22:55

Hej alla nya, gamla och blivande medlemmar i Kågeröds Ryttarförening!
Vi ser flera tydliga tecken på att vår ryttarförening är på väg upp ur en liten svackan med sviktande medlemsantal. Under 2016 har vi fått flera nya medlemmar och aktiviteten i ridhuset har ökat markant. För att kunna erbjuda både nya och ”gamla” medlemmar fler och mer prisvärda aktiviteter behöver vi få in lite mer pengar än vad avgifter och tävlingar ger oss.
Nu har vi fått ett erbjudande som vi tycker borde kunna fungera. Det går ut på att sälja strumpor från TOFTA. TOFTA:s koncept är ekologiska strumpor av mycket hög kvalité. Alla strumpor produceras i hållbara material av ekologisk bomull samt bambu. Det finns alternativ för alla i familjen, inklusive ridstrumpor såklart. Vi tror att produkterna är lättsålda, alla behöver ju strumpor. Så varför inte ”slå två flugor i en smäll” och beställ familjens strumpor, se till att släkt, vänner, grannar och arbetskamrater fyller på strumpförrådet eller skaffa paket till julklappspelet och samtidigt gynna klubbens verksamhet.  
För mer information och för att se hela Toftas katalog med all information går du till www.tofta.se  eller kom till informationsmötet i ridhuset tis 14/11 kl 19.00. Där kommer vi även att informera mer om klubben och om ridhuset.
Strumporna säljs i  paket som kostar 100 kronor och klubben får en hög provision på minst 30 kronor/sålt paket.
Därför har vi följande förslag.
Nivå 1. Om vi tillsammans lyckas sälja över 200 paket får klubben in minst 6000kr. För dessa skulle vi kunna  betala ridhushyra för träningar och clinics för medlemmar och därmed kunna göra fler och billigare aktiviteter.
Nivå 2. Om vi tillsammans säljer för mer än 15 000 så hjälper Tofta oss att ta  fram en klubbjacka eller klubbväst till inköpspris.
Nivå 3 är lite mer personligt. Alla som lyckas sälja 30 paket eller fler får fri tillgång till hopp och dressyrbanorna under 2018.
För att dra igång detta behöver vi  ca 15 personer som vill satsa på att sälja minst 20 paket strumpor (100 kr/paket). Vill man inte satsa på det så kan man köpa/förmedla mindre poster via de som säljer mer och på så sett också hjälpa till. Alla insatser är värdefulla och gör det lättare att nå de uppsatta målen.
Om detta fungerar kan vi upprepa säljkampanjen och hitta på fler mål för klubben.
Vi i styrelsen hoppas att det finns ett gäng pigga försäljare i klubben. Vill man inte sälja, så kan man ju alltid köpa…
Det blir även lite info om vad som gäller för ryttarföreningen och ridhusföreningen.
Mvh
Styrelsen i Kågeröds Ryttarförening
Skribent: Kerstin Sigfridson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info