Hoppa till sidans innehåll

Nya regler för anläggningskort

02 JUN 2020 18:58
Fr o m 2020-06-02 ändrar vi förutsättningarna för att skaffa anläggningskort till klubbens utebanor på grus, flis och gräs. Nytt är att man måste vara medlem i Kågeröds Ryttarförening för att kunna skaffa ett anläggningskort.
  • Skapad: 02 JUN 2020 18:58

Anläggningskortet ger rätt att använda vår anläggning som omfattar hoppbana, dresssyrbana och angränande gräsytor. Det är även ok att rida på grusbanan vid ridhuset med anläggningskortet MEN anläggningskortet gäller inte för ridhuset. För det krävs ridhuskort. Läs mer om det på Ridhusföreningens del av denna hemsida. 

Fr o m 2020-06-02 ändrar vi förutsättningarna för att skaffa anläggningskort till klubbens utebanor på grus, flis och gräs. Nytt är att man måste vara medlem i Kågeröds Ryttarförening för att kunna skaffa ett anläggningskort. Detta gör vi för att värna vår klubb. För de få som hittills använt alterantivet att betala 800 kr för att få lov att rida på klubbens banor får denna förändring ingen stor ekonomisk betydelsen eftersom kostnaden i princip blir densamma. Det är heller inga problem att vara medlem i mer än en förening. 

Utan anläggningskort får du helt enkelt inte rida på våra banor eller använda klubben hindermaterial på hoppbanan. Överträdelse betyder faktura på dubbla avgiften, vilket motvarar ca 1600kr. Vi ber alla respektera detta och "göra rätt" för sig. Avgiften fär anläggnigskortet är pengar som klubben definitivt behöver för att hålla anläggningen i gång. Fuska inte med detta!

Skribent: Kerstin Sigfridson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info