Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap 2018

02 SEP 2018 21:16
Boka in lördagen den 17 november för klubbmästerskap i både dressyr och hoppning. Planen är dessutom att avsluta dagen med en medlemsfest.
  • Skapad: 02 SEP 2018 21:16

För att samla hela klubben kommer årets KM i både dressyr och hoppning att genomföras samma dag och avslutas med en medlemsfest i ridhusets kafeteria.  Det blir dressyr på förmiddagen och hoppning efter lunch. Båda disciplinerna rids inomhus.

För hoppningen blir det en förklass och en KM-klass. Troligvis kommer KM-klassen att avgöras i LD eller LC, men det kan förändras beroende på vilka ekipage som anmäler sig.  Dressyrryttarna kommer att kunna anmäla till ett antal klasser från LC till Msv. För att tävla om KM-titlen får man inte tävla på lägre nivå än de tre senaste starterna man gjort vid ordinarie tävling.

För både dressyren och hoppningen gäller att alla som är medlemmar i Kågeröds ryttarförening får lov att vara med, men man måste tävla för klubben för att bli utsedd till klubbmästare. Vi hoppas såklart kunna kora klubbmästare i både hoppning och dressyr för både häst och ponny.

Glöm som sagt inte att även boka in kvällen den 17 november för medlemsfest med god mat, goda vänner och kanske lite roliga aktiviteter. Dagens klubbmästare skall ju också firas lite extra.

Mer info om anmälning, klasser mm kommer senare.

Välkomna önskar styrelsen 

Skribent: Kerstin Sigfridson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info