Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 12/2 mm

02 JAN 2017 19:12
  • Uppdaterad: 02 JAN 2017 19:51

Ett år går fort så nu drar det ihop sig till årsmöte för vår klubb. Boka redan in 12/2 kl 18.00 i ridhuset för detta.

Den bistra sanningen är att det behövs en nytändning för att klubben skall klara sig framöver.Vi har ju egentligen ganska bra förutsättningar för ridning i Kågeröd. Ett väl fungerande ridhus och utebanor som lämpar sig väldigt bra både för tävling och träning. Utan en aktiv ryttarförening blir det väldigt svårt att bibehålla dessa.

Det är inte bara vi som har svårt med "återväxten" och att antalet aktiva minskar. Många klubbar känner av att det är färre och färre som är intresserade av traditionell klubbverksamhet både till häst och som funktionär. Vi är flera i den befintliga styrelsen om inser att nya krafter och idéer behövs för att klubben skall få fart igen. För att vi skall kunna fortsätta så behöver vi definitivt fler som kan engagera sig aktivt i klubben. Nya krafter som kan och vill "tänka nytt".

För att få lov att ansluta sig till Ridsportsförbundet så måsta man vara minst 25 betalande medlemmar och den gränsen börjar vi faktiskt närma oss. Detta trots att det ofta är 70-80 personer som följer den information som vi delar på vår FB-sida. Tveka därför inte inför chansen att påverka klubbens verksamhet under 2017 och framåt. Ta kontakt med Lone (This is a mailto link) eller Hasse (This is a mailto link eller 070-9121401) om ni är intresserade.

 Mvh

 Kerstin ”Sekreterare”

 

Skribent: Kerstin Sigfridson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info