Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År till alla "Kårfare"!

29 DEC 2013 22:15
Att dagarna innan jul är hektiska för alla är ingen nyhet. Så även för vår klubb. December månad var ju fullproppad med aktiviteter. Träningar, dressyclinic, löshoppning och inte minst JULSHOW!!
  • Skapad: 29 DEC 2013 22:15

Jonnas briljanta idé att återuppta vår tradition med Julshow blev succé! Det var härligt att se hur alla kämpade för att ”få till det” både med och utan häst. När sedan publiken nästan välde in så kändes det om möjligt ännu bättre! Stort tack till oss alla!! Visst gav det lite mersmak.

Tyvärr har denna hemsida begränsad bildhantering, men det finns många fina bilder från Julshowen på Facefook. Toppen om alla som har lagt ut bilder där
även länkar eller lägger upp på klubbens "FB" också. Sök på Kågeröds Ryttarförening.

Nu drar 2014 snart igång. Det blir träningar, tävlingar, clinics, ridläger mm även under 2014. Håll koll på hemsidan så att ni inte missar något. Tveka inte heller att komma med idéer och förslag till nya aktiviteter.

Lisan och Kajsa fortsätter med "onsdagsträningarna", hoppträningen rullar också på. Vi startar även en markarbetesgrupp på prov. Första tillfället blir den 20/1 kl 19. Det blir en mix av bommar, gymnastikhoppning och avdelningsridning, se mer info under ”Det händer”.

Gör gärna lite reklam för vår klubb till hästägande vänner, bekanta, grannar mm. Om vi blir fler medlemmar blir det ännu lättare att genomföra roliga aktiviteter.

Till sist en liten efterlysning. Klubben behöver en ny kassör. Alla tips mottages tacksamt !

 

Hälsningar Styrelsen genom Kerstin

Skribent: Kerstin Sigfridsson

 

 

Hagahustorpet

Knutstorps gård

Nelab

LSR

 

Nybo Gård

Postadress:
Kågeröds Ryttarförening - Ridsport
Kerstin Nilsson, Hästskovägen 2
26876 Kågeröd

Besöksadress:
Kågeröds Ridhus, Prästavägen
26876 Kågeröd

Kontakt:
Tel: 0736612150
E-post: This is a mailto link

Se all info