Nytt år - nytt årsmöte. Boka 28/2 kl 19

14 JAN 2019 20:10
Torsdagen den 28/2 kl 19.00 har vi årsmöte i Kågeröds Ryttarförening. Nya och gamla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna. Vi börjar med ett föredrag om säkerhet. Sen blir det val och årsmötesförhandlingar.
  • Uppdaterad: 14 JAN 2019 20:10

Vi hoppas att många av er har många fräscha krafter och idéer för att utveckla vår klubb. Vi gläds åt att träningarna kommit igång igen, hinderparken är rejält uppdaterad, att ungdomssektionen planerar för nya aktiviteter och att vi skall ha både hopp och dressyrtävlingar i sommar. Det räcker en bit men det finns helt klart utrymme för fler aktiviteter.

Glöm inte bort medlemslotterierna som vi har på årsmötet. Klubben har två ridhuskort som lottas ut bland de personer som är närvarande på årsmötet och som betalt sin medlemsavgift innan den 1/2. En medlemsavgift som man fr o m i år betalar genom att klicka på den blå "Bli medlem nu - rutan". Där fyller du först i en "medlemsansökan", sen kommer inloggning och instruktioner via mejl. Detta för att vi skall få in de uppgifter som behövs så att alla medlemmar skall få medlemstidning mm.

Boka med andra ord in den 28/2 kl 19 i ridhuset.

Välkomna önskar styrelsen

genom Kerstin