Nystart för US

2018-05-14 22:47
Äntligen är föreningens ungdomssektion på gång igen. Här kommer information om de aktiviteter som är planerade än så länge. Medlem i "US" blir alla som är medlemmar i klubben och som är under 20 år.
  • Uppdaterad: 2018-05-14 22:50

Dagridläger
9 juni  har vi dagridläger med ridlektioner och teoriundervisning, bad och grillning. Lunch ingår lunch också. Gratis för alla medlemmar. Åldersgräns 10år, men om man är under 10 år går det bra om man har ledare med sig.

Resa till Falsterbo
15-17 juli pågår de stora internationella ryttartävlingarna i Falsterbo. US planerar en dagsutflykt dit. Exakt datum ej klart ännu, så håll utkik efter med info. Eentuellt blir det övernattning också. Endast för medlemmar. Vi återkommer med information om kostnad. Åldersgräns minst 10år.

Vi i stallet tävling
Under 2019 tänkte vi vara med i " Vi i stallet tävlingen". Både lärorikt och roligt. Gratis bok ingår.
Endast US medlemmar.Åldersgräns 9-13år

Vad får jag i medlemskapet
Som medlem i Kågerödsryttaförening kan man dessutom vara med på våra träningar, vara med på tävlingar både som ryttare eller som funktionär. Rida på vår fina anläggning till rabbaterat pris och inte minst få nya hästtokiga kompisar. I medlemsavgiften ingår dessutom en olycksfallförsäkring.

Intresserad?
Ta kontakt med Sanna Persson 0736424562 eller Kerstin Nilsson på kerstin.nilsson(at)resurs.se

Håll utkik för mer info här eller på FB-gruppen Kågeröds Ryttarförening Info.

Välkomna