Dags att börja träna!?

2017-08-12 15:27
Nu tycker vi att det är dags att dra igång träningsmöjligheter i och vid Kågeröds Ridhus. Under hösten erbjuder därför Kågeröds Ryttarförening åter ett antal aktiviteter. Vi hälsar både nya och "gamla" medlemmar välkomna.
  • Uppdaterad: 2017-08-12 15:53

Läs om och anmäl till höstens aktiviteter

Dressyrclinic för Birgitta Kjellin

Vi kommer att arrangera dressyrclinic för Birgitta Kjellin i Kågeröd helgen 14-15 oktober. Ta chansen och dra nytta av Birgittas fantastiska erfarenhet och kunskap. Man rider en och en i 45 minuter till en kostnad av 450 kr för medlemmar i Kågeröds Ryttarförening annars. Är man inte medlem så kostar det 500 kr per pass.

Alla är lika välkomna!!

Bindande anmälan senast 2017-09-30 på evenemanget på vår Facebooksida Kågeröds Ryttarförening Info eller till Kerstin på This is a mailto link

Spris gärna informationen till dressyrsugna vänner och bekanta!

Först till kvarn gäller.

Nystart för ”Onsdagsträningarna” för ponnyer

Vi vill så gärna dra igång "onsdagsträningen " för ponnyer igen. Därför har vi engagerat Tilda Lexmüller som tränare. Vår förhoppning är att få igång helst 2 ponnygrupper med unga ryttare som vill utveckla sin ridning. Det kommer att bli grundläggande undervisning både med och utan bommar.

Kostnaden kommer att bli ca 100 kr/träningstillfälle som betalas månadsvis (400-500kr/ månad).

Nu hoppas vi att det finns ett tillräcklig många träningssugna ponnyryttare för att vi skall få fart på denna så viktiga verksamhet igen. Kommer även några fikasugna föräldrar kan kanske kafeterian också komma igång igen.

Tveka därför inte och anmäl ert intresse så fort som möjligt. Vi misstänker att det finns ganska många ryttare runt Kågeröd som inte är med i klubben idag, men som kanske är sugna på att komma till vår fina anläggning. Sprid därför gärna denna information till vänner, bekanta, grannar m fl!

Första träningstillfället är den 23/8 kl 18.30. Anmäl direkt till Tilda på 0706761877 eller på vår FB https://www.facebook.com/groups/527375480727957/?fref=ts . Ett inlägg från9/8.

Hoppträning för Cilla Persson

Vi vill även dra igång hoppträningen för Cilla Persson igen.

Anmäl intresse till This is a mailto link eller på vår FB https://www.facebook.com/groups/527375480727957/?fref=ts  (i ett inlägg från9/8).

Vi återkommer med mer info så fort vi vet att minst 5 ekipage vill vara med. Sprid gärna informationen till hoppintresserade vänner!!

Vi hoppas även få till löshoppning i höst. mer info kommer här på hemsidan och på Face Book Kågeröds Ryttarföreningen Info. Tveka inte heller att komma med egna förslag.