Tre Skånetalanger från Kågeröd!

2013-03-02 22:15
För några veckor sedan hade Talang Skåne, Dressyr sin uttagning inför 2013 års satsning! Detta gjordes i samband med distriktets ungdomsdag på Flyinge. Dressyrkommittén anordnade både uppsutten mönstring samt intervjuade ungdomarna. Av alla som möstrade fick 18 förmånen att ingå i 2013 års talangtrupp.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 00:02

Med på mönstringen fanns 3 ekipage från Kågeröds Ryttarförening. Det var Emma Lampeitl, Madeleine Andersson och Kristina Sigfridson. Alla tre gjorde väldigt bra ifrån sig och kom med i Talang Skånes satsning under 2013. Det betyder att de kommer att kunna delta i både gemensamma träningar och avsuttna övningar och på så sett bli ännu bättre i sin sport.

Troligtvis kommer Talang Skåne att lägga något träningstillfälle i Kågeröd. Ta då chansen att se när årets "skånska talanger" tränar. Datum kommer senare.

Vi säger grattis till dessa duktiga tjejer och önskar den lycka till!

Skribent: Kerstin Sigfridsson