Medlemsavgifter 2016-2017

• Fr.o.m.22år                          400:-/år
  • Passiv medlem                    250:-/år

Medlemsavgiften betalas på Bankgiro 5027-7037

Betalar du på bankgiro, var noga med att ange vem som det gäller

För att få träna och tävla i klubbens regi måste man betalt in vanlig medlemsavgift. Den passiva gäller "icke ridande medlemmar". Medlemskap är även en förutsättning för att lösa rabbaterat anläggningsort som ger tillgång att rida på hopp- och dressyrbanan plus gräsytorna runt dessa.

OBS! Glöm inte bort att alla som går på årsmötet och som betalt sin medlemsavgift innan årsmötet har chans på utlottning av två ridhuskort för 2017.

Anläggningskort

För att rida på hoppbanan, dressyrbanan och gräsytorna runt dessa måste man ha ett anläggningskort.

Avgiften behöver vi ta ut för att klara underhållet på banor och material. Ett anläggningskort kostar 400 kr per år om du är medlem i klubben. Barn under 11 år betalar ingen avgift.

Du kan även lösa ett anläggningskort om du väljer att inte vara medlem. Då kostar det 800 kr per år. Avgiften betalas in på klubben på Bankgiro 5027-7037

Vi ber er att inte missbruka användandet. Om det sker kommer vi att fakturera dubbla avgiften.

Anläggningskortet kan jämkas mot att man ställer upp och hjälper till, exempelvis på fixardagar eller tävlingar. Om man expempelvis varit funktionär under 2016 kan man få ett  anläggningskort för 2017 o.s.v. Varje halvdag (5 timmar) räknas som 100 kr avdrag på anläggningskortet, helgad ger 200 kr. Föräldrar och andra anhöriga kan hjälpa till för annan medlem.

Är du tveksam och vill dubbelkolla, så hör av dig till Lone Kirckhoff på mail This is a mailto link.

Har ni några frågor så vänd er till styrelsen eller maila till This is a mailto link.

Styrelsen, Kågeröds RF

PS. Grusbanan längs ridhuset ägs av ridhusföreningen och där får man rida om man löst ridhuskort.

Uppdaterad: 2017-03-13 20:54
Skribent: Lone Kirckhoff